Brianna Ivascu

Brianna vrea sa ne auda!

BRIANNA IVASCU ARE 3 ANI SI NU STIE CUM SUNA VOCEA MAMEI

Scrie un comentariu

Brianna are 3 ani si traieste intr-o lume fara sunete si veselie. Nu a auzit pana acum vocea mamei, a surorilor sau a muzicii. S-a nascut la maternitatea Giulesti din capitala unde i s-au facut toate analizele, mai putin testul auditiv. Brianna parea cel mai sanatos copil. Pe cand avea 7 luni mama si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu ea. Nu reactiona la zgomote puternice, nu se intorcea cand cineva o striga, nici macar nu gangurea. Au inceput vizitele la medic. Pediatrul nu a crezut-o pe mama cand a presuspus ca cea mica nu aude si nu scoate niciun sunet. A trimis copilul pe un drum medical gresit, la neuropsihiatrie. Aici a primit un tratament prin care se credea ca Brianna va incepe sa vorbeasca. Nu a fost asa si timp de un an de zile a luat medicamente care i-au facut mai mult rau decat bine. Disperata, mama a cerut investigatii pe partea de ORL. Trecuse inca un an. Ajusi la ORL, Brianna a facut toate testele necesare. Aici au depistat adevarata problema cu care ea se nascuse. Abia la 2 ani si jumatate parintii au aflat ca Brianna nu auzea deloc, suferea de hipoacuzie bilaterala profunda. Drama si mai mare pentru mama ei a fost ca la acel control sa descopere ca si Yasmina, fetita ei de 5 ani are grave probleme cu auzul. A inceput o lupta nebuna pentru gasirea celor mai bune solutii. Yasmina a fost protezata auditiv si deocamdata se descurca. Dar in cazul Briannei nu se poate face altceva decat implantarea auditiva bilaterala.  Sunt pe lista de asteptare a implantului gratuit oferit de stat. Cel mai probabil in luna decembrie va fi operata. Dar ca ea sa fie un copil normal si sa se poata integra in societate are nevoie de ambele implanturi. Cel de-al doilea costa 25 000 de euro. O suma imensa. Parintii sunt disperati acum. Timpul este in defavoarea Briannei. Cu cat va intarzia implantarea cu atat de greu ii va fi apoi sa se recupereze si sa poata invata sa vorbeasca. O putem ajuta sa iasa din lumea fara sunete, o putem ajuta sa isi auda mama si surorile. ACUM. Un sms de 2 euro la nr. 8848 poate fi miracolul ei.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

De asemenea, puteti dona (Brianna va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Telekom Romania, telefonie fixa, formand :
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru romanii din strainatate). Mentionati numele copilului.

Sau direct, in contul Fundatiei Mereu Aproape, cu mentiunea “Brianna Ivascu”

Poti sustine si tu Fundatia Mereu Aproape directionindu-i 20 la suta din impozitul pe profitul firmei tale. Intra pewww.fundatiamereuaproape.ro si alege-ti cauza! Fundatia Mereu Aproape esti tu!.

CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s