Brianna Ivascu

Brianna vrea sa ne auda!

Condamnată să trăiască într-o lume a tăcerii! Povestea fetiţei care nu a auzit niciodată glasul mamei

Scrie un comentariu

Condamnată să trăiască într-o lume a tăcerii! Aceasta este drama Brianei, o fetiţă de aproape trei ani. Singura ei şansă la o viaţă normală este o intervenţie chirurgicală. Un implant cohlear. Părinţii au nevoie de 25.000 de euro pentru a-i va reda auzul micuţei.

 

 
 

Briana a fost diagnosticată cu hipoacuzie profundă bilaterală la 1 an şi 4 luni. Pentru că nu reacţiona la zgomote puternice, părinţii au mers cu ea la medic. Aici, au aflat o veste cutremurătoare.

„Nu i-a lăsat Dumnezeu decât ochişorii, să vadă. Din trei copii, doar unul este sănătos. Am zis să-i facem un control, la medicul orl. Acolo am aflat că ea nu aude deloc. Este surdă. Şi în aceeaşi zi am aflat şi de Yasmina. În aceeaşi zi am aflat că avem doi copii surzi. Este foarte greu. Nu i-a lăsat Dumnezeu decât ochişorii, să vadă „, spune plângând mama.

Yasmina are acum două proteze auditive şi a început să vorbească. Însă surioara ei mai mică, Briana, a fost înscrisă pe lunga listă de aşteptare pentru implant cohlear. Statul decontează dispozitivul doar pentru o ureche. Aşa că părinţii au nevoie de încă 25.000 de euro. O sumă la care ei nici măcar nu pot visa. Trăiesc doar din salariul tatălui, de 850 de lei, şi din alocaţiile celor 3 fetiţe.

„Nu spune niciun cuvânt. Nici măcar mama. Ne dorim să ne înţeleagă, să ne audă. Să ne spună ce o doare. Este foarte greu. Ea nu poate să-şi dea seama de pericole”, a mai spus mămica.

Singura speranţă şi-au pus-o în Dumnezeu.

Cei care vor să-i ajute, pot dona bani în contul deschis special.

CONT: RO93RNCB0297141693510002

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/condamnata-sa-traiasca-intr-o-lume-a-tacerii-povestea-fetitei-care-nu-a-auzit-niciodata-glasul-mame_168510.html#ixzz3CT6ZMFhT

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s